Menu Close

O podjetju

O nas

Računovodski servis Cvetka, finančni inženiring d.o.o, je podjetje s 25-letnimi izkušnjami na področju računovodstva in knjigovodstva. V podjetju smo zaposleni trije z visoko in višjo izobrazbo ekonomsko-računovodske smeri, redno obiskujemo in uspešno opravljamo davčne šole ter redno obiskujemo seminarje o novostih. Najdete nas na Dunajski cesti 106 v Ljubljani (nasproti poslovne stavbe Mercator).

V podjetju Cvetka finančni inženiring d.o.o. prehajamo iz standardnega sistema računovodskega servisa v sodobnejšo in bolj praktično poslovanje, to je e-knjigovodstvo oz. računovodstvo. Naše poslovanje boste lahko spremljali preko spleta.

Boleča vendar nepogrešljiva tema za vse nas so davki oz. ddv. Ni dneva, ko se davčni predpis ne bi spremenil, priredil, dodal ali izbrisal. Z nenehnim izpopolnjevanjem smo venomer na tekočem z aktualnimi spremembami na področju davkov. Davčno svetovanje je tisto, s katerim nudimo stranki zadnje informacije, posredujemo predloge za rešitev in morebitno pomoč.

V Ljubljani smo bili prepoznani kot vodilni računovodski servis, več o tem pa si lahko preberete na povezavi.

 

Če ste se odločili za nas, bomo upoštevali vaše želje, dali dogovorjene popuste, opravljali kurirsko delo, pripravljeni vedno pomagati in svetovati, marsikaj naredili (drobne zadeve) tudi zastonj, za lažje medsebojno sodelovanje …

Za naše delovanje smo prejeli cerifikat bonitetne odličnosti

Računovodske storitve, ki jih nudimo so:

  • vodenje pri poslovanju
  • pomoč in svetovanje
  • ostala drobna dela za podjetnike

Nudimo tudi storitve izven našega področja:

  • kadrovske zadeve
  • pomoč pri izpolnjevanju obrazcev
  • za vas opravimo tudi kakšno kurirsko delo
  • vodenje raznih dodatnih evidenc